Dear Adam in je huiskamer

Naast dat wij onze eigen shows spelen door Nederland komen wij natuurlijk ook graag bij jou thuis spelen. Dit kan voor je vrienden en familie, maar natuurlijk ook als je een groot feest wilt geven zijn wij graag van de partij! De intieme sfeer en setting van onze muziek is namelijk ideaal voor een huiskamerconcert.

Door de jaren heen hebben wij als Dear Adam verschillende huiskamerconcerten gegeven. Tijdens verjaardagen, bruiloften, jubilea. We komen altijd met veel plezier spelen en we maken dan ook graag, in overleg met jou, een passende afspraak voor wat jij wilt.
Heb je een favoriet liedje wat je graag zou willen horen? Als je dit van tevoren aangeeft kunnen wij dit nummer spelen tijdens het concert bij jou thuis.

Naast dat we met zijn tweeën kunnen komen, kunnen wij ook extra muzikanten meenemen, zoals een drummer, bassist of toetsenist. Dit geeft altijd nét weer wat extra’s aan het concert.
Deze en andere afspraken stemmen we graag samen met jou af, zodat het altijd de perfecte dag wordt.

Boek ons voor bij jou thuis!

Geef jij binnenkort een feestje en wil je je gasten graag iets bijzonders meegeven? Of geeft iemand anders een feestje en wil je graag een speciaal cadeau geven? Neem dan snel contact op zodat we een afspraak kunnen maken.

© 2019 Dear Adam